Conducerea Universităţii Maritime Constanţa: „Bogdan nu avea probleme“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă Bogdan Sâmpetru, tânărul găsit mort ieri seară sub podul de la Agigea, s-a sinucis nu a făcut-o din cauza unor eventuale probleme legate de situaţia sa şcolară. Citiţi aici punctul de vedere al conducerii Universităţii Maritime Constanţa, unde studia Bogdan.

Referitor la evenimentul tragic petrecut în zona podului Agigea din judeţul Constanţa, a cărui victimă a fost Bogdan Sâmpetru, student al Universităţii Maritime din Constanţa vă comunicăm: Victima era student al Universităţii Maritime în anul III, la specializarea Navigaţie şi Transport Maritim şi Fluvial la forma de învăţământ frecvenţă redusă.

De-a lungul timpului studentul a demonstrat conştiinciozitate obţinând la examene şi colocvii rezultate de promovare, situaţia sa scolară demonstrând acest lucru. Pe foaia matricolă studentul totalizează un număr de 116 credite din totalul de 120 credite. Taxa de şcolarizare pentru anul universitar în curs a fost achitată integral din luna octombrie. Nu este înregistrat în evidenţe ca un student care să aibă sau să genereze probleme în cadrul universităţii.       

image
Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite