Concursul naţional de matematică NN Mihăileanu şi-a desemnat câştigătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân Constanţa a găzduit în perioada 26 - 28 mai, cea de-a XII-a ediţie a Concursului Naţional de Matematică. Au participat 300 de elevi din Constanţa, Bucureşti, Buzău, Galaţi, Iaşi, Tulcea, Prahova, Argeş, Ialomiţa şi Braşov.

Câştigătorii au fost desemnaţi ieri. La competiţia pentru elevii din clasele a V-a, a VI-a şi VII-a premiile I a fost obţinute de elevi de la Liceul Ovidius: Tiberiu Corcescu, Aydan Ali şi Vladimir Vântu.

Premiul I la clasa a VIII-a a fost obţinut de Tiberius Iorgulescu, elev la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân.

La etapa pentru licee, locul fruntaş a fost ocupat de Cristian Chirac (IX), elev al Colegiului Naţional Vasile Alecsandri din Galaţi, Alexandru Bratei (X) - Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân Constanţa, Cătălina Buriceanu (XI) - Colegiul Naţional Grigore Moisil din Urziceni şi Virgilius Aurelian Minuţă (XII) de la Liceul Internaţional de Informatică Constanţa.

Mihai Radu Popescu (premiul III) şi Alexandru Bratei (premiul I)

image

Mihai Radu Popescu (premiul III) şi Alexandru Bratei (premiul I), ambii din clasa a X-a la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân sunt doar doi dintre ocupanţii podiumului la concursurile de matematică. Ei spun că li s-a părut uşor concursul şi că le place să intre în competiţie, nu atât pentru premii, ci pur şi simplu pentru plăcerea de a-şi măsura puterile cu alţii.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite