Concurs de yachting pe lacul Siutghiol, în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Nautic Român, în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Yachting Constanţa organizează „Cupa de toamnă - Techirghiol" pe lacul Siutghiol din Mamaia, în perioada 16 - 18 septembrie.

Competiţia se desfăşoară la clasele Optimist, Cadet, Zoom 8, Laser 4.7, Laser Radial, Finn şi 420. „În premieră vor participa la un concurs de yachting şi windsurf-uri de la Club Picadili", a precizat Elena Frîncu, directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa.

Până acum şi-au anunţat participarea peste 50 de veliere sportive şi aproximativ 10 windsurf-eri de la 7 cluburi sportive din Constanţa, Eforie şi Bucureşti.

În weekend, în zilele de 17 şi 18 septembrie sunt programate 7 regate. Dintre acestea, patru sunt obligatorii pentru omologarea concursului. Traseul va fi realizat pe patru balize pentru sportivii înscrişi la yachting şi pe două pentru windsuf-uri.

Echipa de arbitraj este condusă de Dan Zaharia, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Yachting. Vor mai arbitra Gheorghe Enache, Florin Roşu şi Robert Băraru.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite