Concurs de pictură cu ocazia Zilei Poliţiei la Murfatlar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii au fost principalele „vedete“ ale Zilei Poliţiei în Murfatlar. Elevii cercurilor de pictură şi de dans din cadrul şcolilor din oraş şi-au demonstrat talentul în faţa invitaţilor printre care s-au numărat şi foştii comandanţi ai Poliţiei Murfatlar.

Elevii i-au încântat pe poliţişti cu un spectacol de dans modern. Micuţii şi-au improvizat costume de poliţişti şi au imaginat o coregrafie în care răufăcătorii sunt „pedepsiţi“ cu avertisment de oamenii legii.

Următorul moment festiv a fost decernarea premiilor pentru micuţii din cercul de pictură „Pasteluri“ care au participat la concursul de pictură organizat de Poliţia oraşului Murfatlar. Au fost premiaţi Anca Roxana Strugariu, Florentina Iacob şi Alexandru Burad. „Desenele pe care le-am primit sunt confiscate până anul viitor, când sperăm să primim altele“, a declarat comisarul Ovidiu Grosu, comandantul Poliţiei Murfatlar.

Poliţiştii pensionari din Murfatlar şi reprezentanţii administraţiei locale au primit diplome de excelenţă. Printre aceştia s-a numărat primul comandant al Poliţiei Murfatlar după 1989, colonelul (r) Gheorghe Jarnea.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite