Înscrie-te la concursul de fotografie: „Iubesc Cazinoul“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manifestarea se desfășoară în cadrul campaniei „100 de Zile pentru 100 de Ani“, Asociaţia Absolvenţilor din Universitatea Maritimă Constanţa, cu sprijinul Grupului pentru Jurnalism, Cultură şi Comunicare.

„Această acţiune este menită să menţină atenţia trează asupra stării Cazinoului din Constanţa, dar şi un prim pas al unei campanii de promovare a Cazinoului din Constanţa şi a poveştilor legate de istoria sa seculară în mediul online, cu sprijinul şi participarea cetăţenilor care vor să spună împreună «Iubesc Cazinoul!»“, a declarat Ovidiu Cupşa, managerul proiectului „100 de Zile pentru 100 de Ani“.

Alături de Asociaţia Absolvenţilor din Universitatea Maritimă Constanţa şi Grupul pentru Jurnalism, Cultură şi Comunicare, în această acţiune s-au alăturat Librăria Cărtureşti, care va găzdui expoziţia de la finalul concursului, şi www.7Fun.ro, care va expune toate fotografiile participante şi va acorda un Premiu al Publicului, bazat pe un sistem de vot online.


Regulamentul concursului de fotografie „Iubesc Cazinoul!“

La concurs poate participa orice persoană fizică din România care iubeşte Cazinoul din Constanţa, cu excepţia membrilor Asociaţiei Absolvenţilor din Universitatea Maritimă Constanţa şi ai Grupului pentru Jurnalism, Cultură şi Comunicare, precum şi a rudelor lor până la gradul 3.
Participantii pot trimite două fotografii cu Cazinoul din Constanţa începând cu data de 30 septembrie 2011 şi până la data de 30 octombrie 2011, la adresa email a  Grupului pentru Jurnalism, Cultura şi Comunicare: jccgrup@gmail.com.

Fotografiile trebuie să aibă următoarele caracteristici tehnice: 2MP (1600 x 1200), la o rezoluţie de 72 dpi. Nu vor fi admise în concurs fotografii modificate în programe de grafică. Se accepta doar crop, modificari ale balansului de alb şi cromatica.

Toate fotografiile care participa la concurs vor putea fi vizualizate pe www.7Fun.ro, site-partener, care va acorda şi un Premiu al Publicului, pe baza unui sistem de vot deschis cititorilor săi. Toate fotografiile vor participa la un concurs jurizat de coordonatorii proiectului High School Photography - un proiect dezvoltat si sustinut de Grupul pentru Jurnalism, Cultura si Comunicare - Viorel Teodoroiu şi Liviu Didilescu, membri ai  Grupului pentru Jurnalism, Cultură şi Comunicare, în urma căruia cele mai bine realizate 10 dintre ele vor fi premiate şi vor face obiectul unei expoziţii găzduite de Librăria Cărtureşti din Constanţa.

Câştigătorii concursului (cele 10 fotografii ce vor fi expuse) vor fi anunţaţi la 6 noiembrie. Câştigătorul Premiul Publicului acordat de 7Fun.ro va fi stabilit după numărarea voturilor obţinute până la ora 00.00 a zilei de 6 noiembrie.



Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite