Concert pentru inima muzicianului Corneliu Stroe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzicianul de jazz şi jurnalistul Cornel Stroe a fost supus, ieri, unei operaţii complicate şi costisitoare pe cord. Prietenii săi, Mike Godoroja and The Blue Spirits, alături de alţi artişti au decis să-i vină în ajutor, organizând un concert ale cărui încasări să fie donate.

Concertul va fi organizat în data de 27 iunie. Organizatorii speră că vor reuşi să adune suma necesară achitării costurilor intervenţiei chirurgicale.

Corneliu Stroe (62 de ani) este una dintre personalităţile de marcă ale Constanţei în domeniul muzical, dar şi un jurnalist cu state vechi în domeniu. Între 1981-2005 a fost membru al duoului „Creative“ împreună cu Harry Tavitian şi a participat la multe festivaluri de jazz din România, ca percuţionist. El a colaborat de-a lungul timpului cu nume importante din rock-ul şi blues-ul românesc: Foxy Lady Band,  Direcţia 5,  Pasărea Colibri, Night Loosers, Puiu Pascu, Jonny Răducanu, Alexandru Andrieş, A.G. Weinberge, Ovidiu Lipan Ţăndărică şi alţii.

Fiica sa, Roxana, duce tradiţia mai departe: este singura chitaristă de blues din România. Corneliu Stroe a fost director al posturilor de Radio „Contact“ şi „Mix“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite