Concediu costisitor pentru vegetarieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celor care mănâncă multe fructe, vacanţa pe litoral le va goli mai mult buzunarele. Pe malul mării, obiceiurile alimentare sănătoase se plătesc scump, iar distanţa dintre taraba

Celor care mănâncă multe fructe, vacanţa pe litoral le va goli mai mult buzunarele. Pe malul mării, obiceiurile alimentare sănătoase se plătesc scump, iar distanţa dintre taraba vânzătorului şi şezlongul aşezat pe plajă se măsoară în câteva mii de lei în plus la kilogram.
În Neptun, spre exemplu, un kilogram de nectarine poate ajunge şi la 10 lei. Ceva mai ieftine sunt piersicile, la 8 lei kilogramul, perele 9 lei, cireşele 5,5 lei şi merele 5 lei. Kiwi nu se vinde la kilogram, ci la bucată. Un fruct costă 1 leu. Cele mai ieftine fructe se pare că sunt bananele, care costă 4,5 de lei. Există însă o soluţie mai puţin costisitoare pentru cei care nu sunt dispuşi să plătească foarte mulţi bani pe fructe. Dacă în apropierea hotelului în care locuiţi se află vreun supermarket, încercaţi să mergeţi la cumpărături acolo. Un kilogram de piersici poate fi cumpărat din aceste magazine la jumătate de preţ.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite