Constanţa: Concediu ieftin în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Concediu ieftin în Spania
Constanţa: Concediu ieftin în Spania

Persoanele care au peste 55 ani şi vor să-şi petreacă vacanţa în Insulele Baleare sau Andalusia beneficiază în această perioadă de oferte atractive. Programul a fost lansat recent de Guvernul Spaniol pentru locuitorii din Uniunea Europeană.

Tarifele pornesc de la 365 de euro de persoană, pentru şapte nopţi, şi ajung la 855 de euro de persoană, pentru 28 de nopţi. În acest preţ turiştii au inclus biletul de avion dus - întors cu plecare din Bucureşti, taxele de aeroport, transportul până la hotel, cazare în unităţi de patru stele cu pensiune completă, două excursii a câte jumătate de zi, asistenţă în limba română, program de animaţie în cadrul hotelului, dar şi asigurare de călătorie.

Oferta este valabilă şi pentru cel care însoţeşte persoana care are peste 55 de ani.

Prea scump pentru constănţeni

Pachetul este vândut şi de agenţiile de turism din Constanţa. „Cu toate că reducerea este semnificativă, constănţenilor li se pare scump. Zilele trecute s-a interesat o pensionară de acest program, dar a spus că nu are atâţia bani, că se aştepta să fie mai puţin“, spune Raluca Niculescu, agent de turism la Mystral Voyages.

În mod normal, o astfel de excursie de şapte zile în Spania costă în jur de 500 de euro, plus taxele de aeroport care însumează încă 100 de euro.

Tot în această perioadă, agenţiile constănţene au oferte pentru excursii în Tunisia şi Egipt. Preţul pentru un sejur de şapte nopţi la Hammamet, la un hotel de cinci stele cu demipensiune, porneşte de la 279 de euro. O excursie de şapte zile în Egipt, cu cazare la cinci stele, în regim all inclusive, costă în jur de 449 de euro de persoană. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite