Constanţa: Compania Ikea întârzie investiţia pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările alerte la centrul comercial de pe Bulevardul Aurel Vlaicu au aprins imaginaţia constănţenilor, care speră să vadă şi în oraşul lor un magazin IKEA. Anul viitor, la Constanţa vor fi inaugurate hipermarketul Cora şi mall-ul Polus Center.

Bănuiala localnicilor este susţinută de o declaraţie a lui Cornel Oprişan, retail manager Ikea România, făcută pentru ziarul „Adevărul“, în 2007, prin care susţine că retailerul suedez Ikea analizează mai multe potenţiale oraşe pentru extindere, în opinia sa, o ţară ca România poate suporta între 5 şi 8 magazine Ikea.

„În planurile companiei anunţate în 2008 sunt incluse deschiderile a încă şase magazine în România, în oraşe precum Constanţa, Iaşi, Cluj-Napoca şi Galaţi“, a declarat Cornel Oprişan pentru Mediafax în luna august 2009.

„Nu am luat încă o decizie“

„Viziunea Ikea este aceea de a crea o viaţă de zi cu zi mai bună pentru cât mai mulţi oameni. De aceea, ne dorim să ajungem cât mai aproape de cei mulţi şi să deschidem câte un magazin Ikea în fiecare din oraşele mari ale ţării, în următorii ani.

Nu am luat încă o decizie referitoare la locaţia sau la data următoarei deschideri din România, dar imediat ce vom avea astfel de informaţii, va fi plăcerea noastră să le împărtăşim publicului larg şi viitorilor noştri clienţi“, a declarat pentru „Adevărul de Seară“ Constanţa managerul Ikea Cornel Oprişan.

Deplasări la Bucureşti

Nu puţini sunt cei care bat drumul până în Capitală pentru a cumpăra ceva de la magazinul amintit, atraşi
fiind de politica de marketing a preţurilor reduse la produse. „Noi am fost la Ikea numai pentru a cumpăra o oglindă pentru hol pe care la Constanţa o găseam la preţ dublu“, au declarat soţii Iliescu, din Constanţa.

„Eu am fost la magazinul din Bucureşti şi mi-au plăcut produsele. Aş dori să se deschidă unul mai aproape, să nu fiu nevoită să bat drumul până acolo pentru un covoraş de baie“, a declarat şi constănţeanca Valentina Ganea.

Supermarket Cora, lângă pod

Noul supermarket Cora va fi construit pe strada Cumpenei nr. 2 din Constanţa. Consilierii locali au aprobat la şedinţa de Consiliu Local Muncipal din această lună planul urbanistic zonal pentru un teren de 50.000 de metri pătraţi.

Reprezentanţii lanţului de magazine Cora nu au dorit să dea amănunte despre noul proiect de la Constanţa,  dar autorităţile locale susţin că investiţia se va ridica la aproximativ 70 de milioane de euro. Lucrările ar putea fi demarate în primăvara anului viitor.

image

Citiţi mai ulte amănunte despre celelalte mall-uri care vor fi inaugurate la Constanţa în Adevărul de Seară!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite