Ploaie torențială la Constanța. Află unde poţi suna în caz de avarie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma avizărilor meteo ce anunţă precipitaţii abundente cu descărcări electrice şi vânt puternic pentru această seară, la nivelul S.C. RAJA S.A. s-a activat comandamentul pentru situaţii de urgenţă.

Reprezentanţii comandamentului asigură permanenţa la conducerea acţiunilor 24 de ore din 24. Un număr de 28 de echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare sunt în alertă să intervină acolo unde vor fi solicitaţi.

„Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemului sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA Constanţa va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei“, a declarat Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al RAJA.

Abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.66.44.44.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite