Colegiul Pedagogic din Constanţa, şcoală europeană pentru a treia oară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unitatea de învăţământ constănţeană a primit, alături de alte cinci şcoli din ţară, pentru a treia oară şi premiul special din partea preşedintelui Asociaţiei europene a profesorilor de la Bruxelles, Silvano Marseglia.

În prezenţa ministrului Educaţiei, Daniel Funeriu, Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu" din Constanţa a fost premiată la ediţia 2011 a competiţiei Şcoală Europeană. Evenimentul s-a desfăşurat în Aula Bibliotecii Universitare din Bucureşti.

Colegiul a fost desemnat pentru a treia oară şcoală europeană, fiind singura instituţie din Dobrogea şi una dintre cele şase şcoli din ţară care deţine această performanţă.

Portofoliul unităţii de învăţământ a cuprins activități de cooperare europeană, proiecte de voluntariat, de ecologie din ultimii trei ani: şcolile de vară internaţionale la care au participat elevii şi cadrele didactice ale colegiului în Statele Unite ale Americii și Belgia (2008), în Anglia, ( 2009 şi 2010), proiecte bilaterale cu instituţii partenere din Franţa, Suedia, Austria, Olanda, Italia, Finlanda, Spania, Grecia, Turcia, Bulgaria.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite