Cluburile „de fiţe“, rase de pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluburile au ajuns un morman de darâmaturi
Cluburile au ajuns un morman de darâmaturi

Bellagio, Bamboo, Office, Kayak și Crema din Mamaia au funcţionat toată vara fără autorizaţie de construcţie.

Cluburile de fițe de la Mamaia, renumite pentru clientela mondenă care își petrece nopțile de vară la mare, au fost dărâmate de Inspectoratul de Stat în Construcţii. Unul dintre acestea, Bellagio, a fost pus la pământ ieri de buldozere, pentru că a funcţionat toată vara fără autorizaţie de construcţie.

Cătălin Botezatu, Bianca Drăguşanu, Adelina Pestriţu, Daniela Crudu, Iuliana Luciu şi Ramona Gabor sunt doar câteva dintre vedetele autohtone care au avut astă-vară prezentări în Bellagio. Mai mult, localul situat lângă Grădina Albatros din Mamaia, în zona Cazino, a găzduit spectacole ale unor vedete internaționale ca Neylini sau Connect-R.

„Am avut surpriza, total neplăcută, să constatăm că toate cluburile vestite de pe litoral au funcţionat fără autorizaţie. Este vorba despre Bellagio, Bamboo, care este deja demolat, Office, Kayak şi Crema. La Office am mers cu buldozerele şi abia atunci ne-au prezentat autorizaţia de construcţie“, a declarat Gigi Chiru, şeful Inspectoratului de Stat în Construcţii Constanţa.

Citiţi mai multe în de astăzi!

stampila constanta
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite