Cluburi din staţiuni, închise de Garda Financiară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surse neoficiale afirmă că este vorba despre cluburi cu renume de pe litoral, printre care Bamboo şi The Misson, din Mamaia, Ring din Costineşti, precum şi La Piraţi şi Expirat din Vama Veche.

Inspectori ai Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi comisarii Garzii Financiare au organizat o amplă acţiune de control la 34 de agenţi economici de pe litoral.

Zece cluburi au fost închise „pentru neutilizarea caselor de marcat şi pentru nefiscalizarea tuturor veniturilor“, se arată într-un comunicat al ANAF.

Directorul Gărzii Financiare Constanţa, Cristian Radu, nu a confirmat numele cluburilor care au intrat în vizorul inspectorilor. „Conform legislaţiei, aceste societăţi au dreptul să conteste deciziile inspectorilor de control“, a declarat Cristian Radu.

„Au existat cazuri în care pentru a scăpa de închidere, cluburile au trecut sub umbrela altor firme şi, astfel, şi-au putut continua activitatea. Mai ales că se aporpie sezonul estival şi nu pot ţine închis până în luna iulie. Anul trecut, clubul Gossip din Mamaia a scăpat astfel de sacţiunea maximă a inspectorilor, fiind preluat de o altă firmă. Însă vom continua controalele până vor intra în legalitate“, a continuat Cristian Radu. 

Garda Financiară a aplicat amenzi pe litoral în valoare de 140.500 lei şi a fost confiscat numerar 57.000 lei.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite