Cluburi de fiţe de pe litoral dărâmate: Bamboo şi Bellagio au dispărut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clubul Bamboo a funcţionat fără autorizaţie toată vara
Clubul Bamboo a funcţionat fără autorizaţie toată vara

Două dintre cele mai luxoase cluburi de pe litoralul românesc au fost „rase“ din stațiunea Mamaia pentru că nu aveau autorizaţie de construcţie.

Cluburile din staţiunea Mamaia care au fost gazda petrecerilor de fiţe şi locurile de distracţie ale vedetelor au ajuns una cu ...nisipul: pentru că au funcţionat o vară întreagă fără să aibă autorizaţie de construcţie, autorităţile au decis să le dărâme. Administratorii clubului Bamboo l-au dărâmat de bunăvoie după ce au fost somaţi timp de trei luni să obţină şi implicit să plătească autorizaţia de construcţie de la Primăria Constanţa.

Reprezentanţii clubului Bellagio au preferat să aştepte până în ultima clipă, în speranţa că vor fi cruţaţi. În această după-amiază însă, reprezentanţii Inspectoratului de Stat în Construcţii au venit în staţiunea Mamaia, cu utilajele necesare, pentru a-l dărâma. Structura exterioară a fost deja demolată. Muncitorii le-au dat un răgaz reprezentanţilor clubului să-şi demonteze geamurile din termopan, după care vor continua operaţiunea.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite