Clubul Bamboo din Mamaia a fost făcut una cu nisipul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţiunea a început în forţă, ieri dimineaţă, la ora 8.00 şi continuă astăzi, până când ultimele bucăţi de lemn vor ajunge la groapa de gunoi.

Pentru a pune la pământ construcţia ridicată fără autorizaţiile şi avizele necesare, Ministerul Turismului şi Dezvoltării Regionale (MDRT) a contractat firma Socum Trans. Cinci utilaje şi o armată de muncitori au pătruns ieri dimineaţă pe plajă şi au început demolarea clubului.

Reprezentanţii MDR dau asigurări că întreaga contrucţie a fost ridicată ilegal, iar proprietarii afacerii au fost somaţi. „Încă de vineri, patronii au primit somaţie. Înştiinţarea a fost lipită pe uşă, la vedere“, a declarat Alexandru Ionescu, consilier de evaluare şi examinare în cadrul Direcţiei Generale de Lucrări Publice din cadrul MDRT.

Au mai cerut un răgaz

În ciuda termenului legal acordat de autorităţi, paznicii clubului au mai cerut ieri un răgaz de câteva ore pentru a putea să scoată din club ultimele piese de mobilier.

Pe plaja din faţa cortului Bamboo au fost scoase pupiterele de la care cei mai cunoscuţi DJ au mixat piese in vogă, dar şi palmierii grei de zeci de kilograme, ce asigurau decorul exotic şi delimitarea clubului de restul plajei.

Clubul Bamboo de pe litoral, pe lista neagră a demolărilor

„Acţiunea de demolare va continua până când toată zona va fi degajată, iar locul va fi exact cum a fost înainte de ridicare contrucţiei: doar nisip, fără nicio altă rămăşită“, a explicat Alexandru Ionescu. Sutele de kilograme rezultate din demolarea unei părţi a clubului au fost încărcate în două camioane.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite