Constanţa: Clinica Grand este deschisă tot timpul anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Clinica Grand este deschisă tot timpul anului
Constanţa: Clinica Grand este deschisă tot timpul anului

Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie Eforie Nord este una dintre cele mai vechi unităţi spitaliceşti din Dobrogea, cu o istorie de peste 100 de ani.

De aproape cinci ani, Ambulatoriul 1, cunoscut şi sub numele de Steaua de Mare, este deschis do ar pe perioada sezonului estival din cauza lipsei locurilor de cazare încălzite.

„Fostele hoteluri Meduza, Delfinul şi Steaua de Mare, actuale Britania 1, Britania 2 şi Steaua de Mare, de care baza de tratament este legată prin culoare închise şi încălzite pentru ca pacienţii să nu fie nevoiţi să iasă afară au fost preluate de omul de afaceri Triţă Făniţă şi închise“, a declarat Gheorghe Iatan, directorul administrativ al unităţii. Baza are potenţial şi este frecventată de clienţi fideli, mai ales din străinătate, care vin aici de aproape 30 de ani. Dispune de o piscină semiolimpică pentru băi de nămol adus din Lacul Techirghiol.

În momentul de faţă, Clinica Grand este singura care funcţionează tot timpul anului şi asta numai în cazul în care sunt cereri din partea pacienţilor. „În prezent, locurile sunt planificate până în luna martie a anului viitor, inclusiv, iar dacă afecţiunile nu sunt grave nu ne permitem să îi cazăm“, a declarat directorul administrativ Gheorghe Iatan.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite