Claudiu Băluţă din Constanţa a câştigat Trofeul Steaua Dunării – Cernavodă 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A treia ediţie a Festivalului de muzică uşoară pentru copii şi tineret Steaua Dunării din Cernavodă şi-a desemnat aseară câştigătorii. Pe treapta cea mai de sus a urcat Claudiu Băluţă din Constanţa.

În concursul de muzică uşoară de la Cernavodă s-au înscris 33 de copii din toată ţara, dar şi de peste graniţe, care au interpretat din repertoriul românesc şi internaţional.

La grupa de vârstă 6 - 9 ani, premiul întâi a fost acordat Gabrielei Yordanova din Bulgaria - Silistra. Tânăra a obţinut şi un premiu în bani de 200 de lei.

La grupa de vârstă 10 - 13 ani, Elena Marinela Zlatov din Medgidia a fost câştigătoarea primului loc şi a sumei de 200 de lei.

Florinda Iolanda Ulmeţeanu a obţinut primul loc la grupa de vârstă 14 - 18 ani şi suma de 400 de lei.

Trofeul a fost adjudecat de Claudiu Alexandru Băluţă (13 ani) din Constanţa. El a interpretat melodiile „Cât de frumoasă eşti" şi „Because we belive".

Claudiu este elev în clasa a VII-a la Colegiul Naţional de Arte Regina Maria din Constanţa şi se pregăteşte cu profesoara Laura Dumitru. El a participat la numeroase concursuri şi festivaluri de la care a plecat întotdeaua cu premii. Printre acestea au fost premiul II la Cerbul de Aur Junior 2010, Music for kids - Iaşi 2010, premiul I la Ursuleţul de aur - Baia Mare 2010.

Juriul a fost alcătuit din compozitori, redactori şi producători de emisiuni muzicale - compozitorul Viorel Gavrilă, producatorul Lămâita Melu, redactorul Liviu Predescu, interpretul de muzică uşoară Aurelian Temisan.

Gala celei de a III-a ediţii a Festivalului de muzică uşoară pentru copii şi tineret Steaua Dunării a avut loc aseară, în sala Casei de Cultură I.D. Chirescu din Cernavodă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite