Constanţa: Marius Ciobanu - Fost bugetar-şef cu avere de 2 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflaţi din Adevărul de Seară de astăzi care este averea fostului adjunct Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa, potrivit declaraţiei de avere.

Citeşte şi:

Adjunctul Inspectoratului de Muncă a acumulat o avere impresionantă


Marius Ciobanu a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. El este acuzat de procurori de săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă. Ieri, magistraţii de la Tribunalul Constanţa au dispus ieri arestarea lui Marius Ciobanu pentru 29 de zile.

Anchetatorii susţin că, pe 9 octombrie, Marius Ciobanu a pretins de la administratorul unei societăţi comerciale 2.500 de lei. Directorul urma să intervină pe lângă un subordonat de-al său pentru soluţionarea favorabilă a unei plângeri referitoare la nerespectarea legii privind raporturile de muncă. La 13 octombrie, Marius Ciobanu a  fost surprins în flagrant imediat după primirea sumei de 2.500 lei de la denunţător.

Marius Ciobanu şi Daniela Neagu, celălalt adjnct al ITM, dar şi şeful instituţiei, Florian Constantin au fost demişi marţi din funcţie în baza Ordonanţei de Urgenţă nr. 105 din data de 6 octombrie 2009. „Ordonanţa  face referire la necesitatea eficientizării activităţii instituţiilor publice şi a optimizării actului managerial“, a completat Vişan.

Şeful DNA Constanţa, procurorul Ioana Ţene, a precizat că detaliile anchetei vor fi făcute publice în funcţie de rezultatele cercetărilor.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite