Cinci persoane rănite ca urmare a unui accident în Constanța

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţa
Ambulanţa

Cinci persoane au fost rănite într-un accident petrecut, joi după-amiază, la intrarea în localitatea Valu lui Traian, după ce un TIR nu s-a asigurat când a vrut să intre pe DN 3. Un autovehicul a intrat pe contrasens pentru a evita impactul și a lovit o altă maşină care circula regulamentar.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere, şoferul unui TIR, în vârstă de 44 ani, a vrut să intre pe DN 3 din curtea unui imobil, dar nu s-a asigurat înainte de efectuarea acestei manevre şi era să lovească un autoturism Volkswagen, înmatriculat în Bulgaria, care se îndrepta dinspre municipiul Constanţa spre localitatea Murfatlar.

Conducătorul auto al acestui autoturism a vrut să evite coliziunea cu TIR-ul, a tras de volan şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit un Volkswagen care circula regulamentar spre municipiul Constanţa, informează Mediafax.

În urma impactului, şoferul maşinii înmatriculate în Bulgaria, în vârstă de 33 de ani, şi pasagerul din dreapta faţă, în vârstă de 16 ani, precum şi şoferul celuilalt autoturism VW şi alţi doi pasageri din maşina respectivă au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au stabilit că niciunul dintre cei trei conducători auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Reprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere continuă investigaţiile pentru a stabili gradul de implicare al fiecărui conducător auto în producerea acestui accident rutier.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite