Cinci hoţi au lăsat CFR-ul fără telefoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea Naţională de Căi Ferate a rămas fără nici un fel de telefoane pe distanţa Medgidia – Negru Vodă  după ce hoţii au furat cablul de telefon. Făptaşii voiau să valorifice cuprul din fire şi au fost în final reţinuţi.


Incidentul s-a produs în jurul orei 9.00 când angajaţii CFR şi-au dat seama că nu mai pot folosi telefoanele. O patrulă de Poliţie s-a deplasat între localităţile Medgidia – Valea Dacilor moment în care au văzut în apropierea căii ferate, un grup de cinci persoane care ardeau mai multe bucăţi de cablu.  La vederea poliţiştilor necunoscuţii au rupt-o la fugă. Oamenii legii i-au urmărit şi pentru că nu se lăsau prinşi au folosit armamentul din dotare. Poliţiştii au făcut uz de armamentul din dotare: au tras opt focuri de armă şi au reuşit să-i prindă. Derviş  Demir (25 de ani), Memet Samir (19 de ani), Ibram Elvis (18 ani), Şaban Denis (21 de ani) şi Suliman Erdal (20 de ani), toţi din Medgidia, sunt cercetaţi acum pentru furt calificat.

Poliţiştii au spus că bărbaţii au tăiat 80 de metri de cablu din cauză că voiau să valorifice cuprul din care sunt confecţionate firele pentru comunicaţii.
Cei cinci sunt cercetaţi în mai multe cazuri de furturi de cablu de la instalaţiile, toate faptele fiind comise în cursul acestui an.
În total cei cinci au cauzat, prin faptele lor, un prejudiciu în valoare de aproximativ  30.000 lei.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite