Centru de învăţare a limbii engleze în regim after school, disponibil pentru toate vârstele la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cursurile de limba engleză vor începe mâine
Cursurile de limba engleză vor începe mâine

Mâine, la ora 13.00, se va dechide la Constanţa Centrul de educare permanentă „Plus one“. Principala activitate a acestei unităţi de învăţământ este cea de învăţare a limbii engleze şi se adresează toturor categoriilor de vârstă.

Centrul care se va inaugura mâine la prânz funcţionează în regim after school, iar cursurile se desfăşoară între orele 13.00 şi 17.00. În prezent, sunt înscrişi numai cinci copii, dar fondatorii aşteaptă ca numărul cursanţilor să crească.

„Oferim cursuri  şi celor ce vor să obţină certificatul de competenţă lingvistică Cambridge. Cu mine vor face majoritatea cursurilor“, a declarat fondatoarea Violeta Dermengea, profesor de limba engleză.

Muncă voluntară

La centrul de educare permanentă, cursanţii vor avea zilnic o oră de limbă engleză şi vor putea pregăti lecţiile pentru a doua zi. Alături de Violeta Dermengea va mai preda şi învăţătoarea Veronica Simion.

„Suntem voluntari şi ne dorim să îmbunătăţim sistemul de învăţământ din România. Pentru noi aceste cursuri sunt o mare realizare“, a mai spus Violeta Dermengea.

Informaţii online

În aproximativ două săptămâni instituţia va avea un site ce va putea fi accesat de toţi cei interesaţi. „Avem un site în lucru şi sperăm ca într-o săptămână sau două să îl putem pune în funcţiune. Adresa este www.plus-one.ro şi vom posta aici toate informaţiile legate de activitatea noastră“, a declarat directorul economic Bogdan Grădinaru.

Cursurile pe o lună costă 375 de lei. Centrul are sediul în Constanţa, bulevardul Mircea cel Bătrân nr. 172, bloc M.D. 14, scara A, parter.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite