De astăzi, centru de închiriat biciclete gratuit la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de astăzi, puteţi închiria gratuit una dintre cele 135 de biciclete puse la dispoziţie de Asociaţia Green Revolution în Parcul Tăbăcărie. Programul este derulat până în luna noiembrie.

Bicicletele pot fi închiriate gratuit pe baza unui act de identitate, timp de două ore, din parcul Tăbăcărie, de lângă Orăşelul Copiilor.

Avm biciclete, dar nu avem piste

„Avem biciclete, avem utilizatori, dar nu avem piste. Pe noi ne interesează ca autorităţile să crească numărul de kilometri de piste de biciclete. De la reprezentanţii Primăriei Constanţa ne dorim cel puţin doi kilometri de pistă în acest an“, a spus Corneliu Belciug, managerul Green Revolution.

Partenerii programului sunt Primăria Constanţa şi Raiffeisen Bank. „Constanţa nu a avut niciodată piste de biciclete şi nici nu cred că va avea în viitorul apropiat. Avem însă parcuri“, a precizat Petrică Munteanu, directorul Direcţiei Organizare Evenimente din cadrul Primăriei Constanţa.

Aflată la a doua ediţie, programul I'Velo a avut succes anul trecut, când a funcţionat în Mamaia. „Din 16 iulie şi până la 31 octombrie, am avut 20.000 de solicitări. Anul acesta am schimbat locaţia, în parcul Tăbăcărie, pentru că în Mamaia era prea aglomerat“, a precizat şi Dragoş Năstase, coordonatorul proiectului la Constanţa.

I'Velo se află sub patronajul Ministerului Mediului şi Pădurilor în Constanţa, Bucureşti, Cluj-Napoca, Braşov şi Iaşi.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite