Cele mai frumoase şapte grădini din Constanţa vor fi premiate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ocazia Zilei Pământului, sărbătorită în fiecare an la data de 22 aprilie, Organizaţia Nonguvernamentală (ONG) Mare Nostrum demarează campania „Cele 7 grădini ale Constanţei“. Cu acest prilej, cele mai frumoase şapte grădini din oraş vor fi premiate.

Voluntarii Mare Nostrum vor identifica în perioada 28 - 15 aprilie cele mai frumoase grădini din toate cartierele oraşului Constanţa.

Reprezentanţii ONG-ului vor ţine cont în special de aspectul estetitc al grădinii, precum şi de numărul şi diversitatea speciilor de plante şi arbuşti din imediata apropiere a locuinţei.

„Ne dorim ca prin această mini-campanie să îi determinăm pe constănţeni să fie mai conştienţi de faptul ca spaţiile verzi sunt destul de puţine în Constanţa. Este foarte important ca ei să realizeze că fiecare grădină, din apropierea unei locuinţe, poate fi transformată într-o adevărată oază citadină“, a declarat Andreea Ioneşcu, coordonator de proiecte.

Trei zile pentru înscrieri

 Până pe data de 15 aprilie vor avea loc înscrierile, urmând ca între 18 şi 19 aprilie să aibă loc jurizarea, pe baza fişelor de înscriere, dar şi a unor fotografii reprezentative ale fiecărei grădini. La data de 20 aprilie vor fi anunţati câştigătorii.

Scopul acestei campanii este de a recompensa şi motiva comunitatea locală în adoptarea unui comportament mai responsabil faţă de natură.

Cei care doresc să îşi înscrie grădina în concurs o pot face online, în perioada 15 - 18 aprilie, prin solicitarea unei fişe de înscriere la adresa de e-mail event@marenostrum.ro.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite