Cel mai mare mall din Dobrogea va fi inaugurat în octombrie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maritimo Center Constanţa, situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa, a fost dezvoltat de compania ungurească Trigranit şi preluat în iunie 2010 de Immofinanz, un concern austriac. Cel mai mare mall din Dobrogea va fi inaugurat la 28 octombrie, au anunţat astăzi investitorii.

Astăzi, jurnaliştii au fost invitaţi să facă un tur al mall-ului. A sosit acolo şi edilul Radu mazăre, însă cu o întârziere de o oră, îmbrăcat lejer, ca într-o zi de vacanţă.

Construcţia celui mai mare mall din Dobrogea a început în septembrie 2007 şi ar fi trebuit să se încheie în luna august 2010. Criza financiară a afectat dezvoltatorul, însă nu îndeajuns încât să renunţe la lucrări. În toamna acestui an, acolo va fi inaugurat un centru regional de cumpărături, distracţii şi petrecere a timpului liber.

În total vor fi 170 de magazine, ce se vor întinde pe o suprafaţă de aproape 50.000 de metri pătraţi din totalul de 112.000, restaurante, un cinema multiplex cu opt ecrane al Cinema City, companie ce deţine cinematografe în Polonia, Cehia, Ungaria şi Bulgaria.Cinematograful va fi deschis anul viitor, înainte de Paşte.

Reţeaua franceză Auchan va deschide în Maritimo Center primul hipermarket din Constanţa, cu o suprafaţă de 16.000 de metri pătraţi. În proiect sunt cuprinse şi 2.200 de locuri de parcare, supraterane şi subterane. La Auchan vor fi 350 de locuri de muncă, iar în prezent se derulează campania de recrutare.

Tot la Maritimo Center va deschide un magazin şi retailerul suedez de modă H&M, dar şi germanii de la C&A şi New Yorker. Întreaga investiţie la Maritimo Center se ridică la 100 de milioane de euro. Numele mall-ului a fost ales de constănţeni.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite