Cel mai mare festival de modă în aer liber, la Mamaia. Vezi aici vedetele de pe covorul roşu GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piaţeta Cazino din Mamaia s-a transformat, de vineri seară, în cel mai mare podium în aer liber dedicat modei. FashionTV Summer Festival a adus pe litoral colecţii spectaculoase ale designerilor români şi străini.

Lasere, lumini, ecrane gigant, un podium lung de 50 de metri, cel mai mare sistem audio din România - toate au fost pregătite cu lux de amănunte pentru ediţia 2011 a FashionTV Summer Festival. Prima manifestare de gen organizată, în premieră, cu sprijinul agenţilor economici de pe litoral, a adus la Mamaia peste 100 de manechine, designeri cunoscuţi în ţară şi străinătate.

Lume elegantă a păşit pe covorul roşu. Printre ei, Tania Budi, Oana Roman, alături de lumea mondenă a Constanţei, venită special pentru a-l vedea pe edilul Radu Mazăre în postura de model al lui Cătălin Botezatu. 

Seara a fost deschisă chiar cu prezentarea lui Botezatu, o colecţie spectaculoasă, bogat accesorizată, de inspiraţie latină. Modelele au defilat în costume de toreador, cu roşu şi negru, apoi în lenjerie intimă provocatoare. De altfel, Cătălin Botezatu a prezentat vineri noapte o altă colecţie, de această dată dedicată brandului Mumm, cu rochii de seară elegante şi coafuri inedite cu sticle de şampanie şi pahare.

Citeşte şi

Radu Mazăre, toreador pentru Botezatu la Fashiotv Summer Festival din Mamaia. Botezatu: „E cel mai bun model!“ GALERIE FOTO

Brandul Bien Savy a adus pe podiumul de la Mamaia o colecţie de rochii de seară în alb şi negru, Wanda’s Dream a impresionat prin creaţiile electrizante, iar Ego Man’s a prezentat  costume bărbăteşti pe gustul fraţilor Mazăre: bretele, pantaloni trei sferturi în culori vii, costume mulate.

Creatoarea Marcela Cuzic, cunoscută drept designerul care l-a îmbrăcat pe ediul Constanţei în uniformă de nazist, a venit la festival cu două colecţii – Poseidon şi Jungle. Vladimir Milea, una dintre gărzile de corp ale lui Radu Mazăre, a fost Poseidon. Colecţiile Marcelei Cuzic au fost spectaculoase datorită combinaţiilor de materiale folosite şi culorile inedite. 

Click aici pentru galerie foto

image

Au mai defilat creaţii ale Cristianei şi Izabelei Purdescu, Impero Couture – invitat special din Milano.

Totodată, vineri seară, a debutat concursul Miss Litoral. Concurentele la titlu au defilat în costume de baie, în această seară fiind programată premierea celor mai frumoase fete. Totodată, în această seară, va avea loc şi finala Most Liked Model Awards Black Sea , concurs cu vot electronic. Prin intermediul Facebook, utilizatorii din toată lumea vor putea vota concurenta favorită.

După fiecare seară a festivalului de modă, se organizează Fashiontv Party, unde cluburile de pe litoral vin în Piaţeta Casino cu DJ, animatoare.

Festivalul continuă în această seară, de la ora 21.00. Intrarea în toate serile este liberă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite