Constanţa: Cel mai luxos complex din Delta Dunării, închis de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turiştii nu vor mai putea vizita complexul Delta Nature Resort
Turiştii nu vor mai putea vizita complexul Delta Nature Resort

Complexul Delta Nature Resort nu îşi va mai deschide porţile în acest sezon turistic, motivul fiind lipsa interesului concretizat prin scăderea drastică a numărului rezervărilor.

Pe lângă criză, la agravarea situaţiei a contribuit şi antireclama făcută de gripa aviară, consideră managerul complexului de lux situat în zona Somova-Parcheş.
Este o decizie a acţionariatului, nu vom mai deschide în acest an din cauza lipsei turiştilor, criză, gripă aviară, porcină, toate acestea alungă turiştii. Nu anticipăm un număr foarte mare de turişti care să vină în anul 2010 aici, iar cele două focare de aviară vor avea consecinţe mai ales asupra turiştilor străin”, a declarat administratorul Virgil Munteanu.

Investiţii în SPA

Se va investi în continuare în complex pe perioada în care acesta va fi închis.
Acţionarii doresc să realizeze o investiţie, un centru SPA, de sănătate, şi acest centru nu poate fi făcut în prezenţa turiştilor. Prin această investiţie ne vom adresa şi altor categorii de turişti, gen turism de înfrumuseţare, dacă putem spune aşa, şi astfel să facem complexul atractiv şi pe timp de iarnă”, mai spune administratorul Munteanu. Cei aproximativ 50 de angajaţi ai Delta Nature Resort au fost trimişi în şomaj.

Citeşte în pe ce au fost cheltiţi cei 6,5 milioane de euro investiţi!

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite