Constanţa: Cei mai bogaţi oameni din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Cei mai bogaţi oameni din judeţ
Constanţa: Cei mai bogaţi oameni din judeţ

Aflaţi care sunt aceştia din publicaţia Forbes, care este distribuită la toate punctele de difuzare a presei la preţul de 7.99 lei.

Adevărul de Seară continuă prezentarea celor mai de succes oameni de afaceri constănţeni care au intrat în topul Forbes 500. După ce i-aţi văzut pe ocupanţii primelor 12 locuri în clasamentul miliardarilor de la malul mării, printre care se numără Gabriel Comănescu, Gheorghe Bosînceanu, Corneliu Idu sau Gheorghe Hagi, vi-i prezentăm şi pe restul de bogătaşi ai Constanţei. Astăzi am ajuns la poziţiile 13 şi 14 care sunt ocupate de afaceristul Dumitru Cuşu şi membrii familiei Guci.

30-31 MILIOANE DE EURO
Dumitru Cuşu, 54 de ani

Turismul şi imobiliarele sunt două dintre domeniile la care omul de afaceri constănţean Dumitru Cuşu se pricepe cel mai bine.

Proprietar a două hoteluri pe litoralul românesc, Cuşu nu se simte ameninţat de criză şi spune că turismul „pierde pe limba lui“. „Cine cunoaşte cum se fac afacerile rezistă şi trece peste orice criză“, spune omul de afaceri. Nu cu o creştere de preţuri scoţi bani din turism, ci prin fidelizarea clienţilor, este unul dintre principiile lui. Patronul restaurantului Vraja Mării de pe faleza Cazinoului din Constanţa, mai este şi proprietar al hotelului Dacia din Mamaia, clasificat cu trei stele, dar şi al hotelului Belona din Eforie.

Omul de afaceri mai deţine acţiuni la Agrostar Constanţa şi Cupa Internaţional SRL, două firme cu cifre de afaceri mici, până în 500.000 de euro, şi care au ca obiect de activitate închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare.

29 MILIOANE DE EURO

Fraţii George, Anton şi Stere Guci

image

Printre proprietăţile pe care familia Guci din Constanţa le deţine în industria hotelieră de la Marea Neagră se numără hotelurile Dorna şi Modern, din staţiunea Mamaia, dar şi hotelul Guci din Constanţa.  Hotelul Modern, de patru stele, este evaluat de companiile de profil la aproximativ 15 milioane de euro, iar hotelul Dorna la aproape zece milioane de euro. Totodată, hotelul Guci din Constanţa, prima unitate hotelieră a familiei şi care dispune, în prezent, de numai zece camera duble şi zece apartamente cu 40 de paturi, ar fi evaluată la maximum două milioane de euro.

În afară de afacerile din turism, George, Anton şi Stere Guci s-au lăsat atraşi şi de gustul imobiliarelor. Cei trei au început să investească, din surse proprii, în construirea unui bloc de cinci etaje, pe o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi în central oraşului Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite