Ce facem la mare: se deschid noi cluburi, trupe și DJ cântă în stațiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iris, Grasu XXL, alături de mulți DJ își petrec  vacanța la mare. La Mamaia, în zona Hotelului Rex se inaugurează clubul Gaia, iar la Hanul Piraților – Ibiza Summer Club.

În această sâmbătă, în zona Hanul Piraților se va redeschide Ibiza Summer Club. Cu acest prilej este organizat un concert live susținut de Grasu XXL; în deschidere - DJ Zavera. Cei care vor fi prezenți la eveniment vor avea parte și de un show erotic.

De asemenea, sâmbătă, în stațiunea Mamaia, lângă hotel Rex, are loc petrecerea de deschidere a clubului Gaia.

Concert Sonic House

Tot sâmbătă, la Kazeboo Beach are loc un concert live susținut de Sonic House. Membrii trupei, Viky, Alex, Radu și Răzvan s-au cunoscut în luna octombrie a anului 2007, în cadrul proiectului Morandi. Genurile abordate sunt funk, funky-house, disco și electro.

Iris cântă motociliștilor

Singurul festival de pe litoral dedicat motocicliștilor are loc în acest week-end și este găzduit de campingul Tabăra Turist, de la capătul stațiunii Mamaia.

Organizat de Seawolves M.C., cea de-a treia ediție a festivalului cuprinde trei serii de concerte. Astfel, vineri, 11 iunie, este  seară blues & soft rock, cu Nightlosers, George Băicea Electric Blues Band, Cyfer și Opera. Sâmbătă, este seara hard rock & heavy metal, cu Iris, Trooper, Bucovina și Incipient.
Festivalul de la Mamaia este și un prilej pentru împătimiții motoarelor de a-și etala „caii putere“.  Taxa de participare este de 25 lei pentru cele trei zile.

Petrecere la Neptun

Sâmbătă, în Club Vision din Neptun va mixa London32, compus din Marius și Bogdan Nasgodineanu, doi frați din Constanța. Pret intrare 20 lei, iar fetele au intrarea liberă.

Concert în Vamă

Trupa Sophisticated Lemons va susține un concert în Vama Veche sâmbătă, în clubul The Stage, iar genul abordat este indie/alternativ. Intrarea este liberă.

Party în Crush

DJ Rynno și Sylvia vor susține un nou concert în această vineri, 11 iunie, în Club Summer Crush din Mamaia.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite