Ce facem în weekend pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cluburile organizează petreceri începând din această seară. Doar vremea să țină cu petrecăreții, în rest DJ-ii sunt pregătiți. Iar la Năvodari, peste 100 de copii se întrec în dans și muzică.

Bianca și Adelina, în cluburile din Mamaia

Club Bellagio din Mamaia organizează în această seară, de la ora 22.00 o petrecere tematică „Sex and the City”. Modele deghizate în Carrie, Charlotte, Samantha și Miranda se vor prezenta în stil glamour, iar invitată specială este Bianca Drăgușanu. Adelina Pestrițu (fosta Vârciu) apare în Mamaia sâmbătă seară, invitată de Ibiza Summer Club, la Playboy Party.

Petreceri pe plajă

Cea mai mare petrecere reggae se mută pe malul marii, pe plaja H2O din Mamaia. Este vorba despre concertul Jaba & Moonraisers, în deschidere - El Negro. Tot sâmbătă, pe plaja Kudos Beach din Mamaia, la pupitru de mixaj se vor afla Jay Bliss și Mahony, iar duminică, pe 11 iulie, vor mixa Rosario Internullo și Adrian Eftimie. Intrarea este liberă.

Un nou club în Costineşti

Buddha Summer Club, situat pe plaja Vraja Mării din Costineşti, se deschide în această seară. Petrecerea de inaugurare a clubului se termină tocmai duminică, pe 11 iulie. În cele trei zile vor mixa Dan Ene, Sllash & Dope, Dj Pro6, Plusculaar, Dj Pinkie, Moonsound, Mola Rakal, Dan - Ce, Sly, Krize, Broaska, Protech Project.

Folk și rock în Vama Veche

Za’Duff revin în Vama Veche în această seară pentru un nou concert  ce va începe la ora 22.00, la Baza Sportivă (Str. Falezei nr. 3).  Sâmbătă, de la ora 22.00, tot la Baza Sportivă va avea loc concertul Folk Frate. Pe scenă vor urca Mysha, Johnie, Teddy și Christina Andrie.  De asemenea, tot în Vama Veche, Trupa Kumm va susține un concert sâmbătă, de la ora 22.30, la Papa la Șoni.

Seara Dj-ilor La Mania

La Mania îi are invitați sâmbătă pe Dandy Jack, Sonja Moonear și Sammy Dee. Primii doi formează Junction SM și mixează în această formulă de 6 an. Iar muzica lui Sammy Dee va prinde la mare, deoarece face parte din din line-up celebrelor nopți Get Perlonized @ Panorama Bar Berlin. Prețul de intrare este 20 lei, iar petrecerea începe la ora 01.00.

„Mamasita“ în Mamaia

În Summer Crush Mamaia vor cânta în această seară Narcotic Sound & Christian D. Pe ritmurile celei mai ascultate melodii de club din această vară „Mamasita“, vor anima atmosfera şi DJ Kokko & The Crush Girls. Doamnele şi domnişoarele au intrare gratuită, iar domnii vor plăti la intrare 20 de lei.

Peste 100 de copii urcă pe scena de la Năvodari

O nouă ediție a Festivalului Internaţional de muzică uşoară pentru copii şi tineri „Delfinul de Aur” va avea loc începând de astăzi pe scena Teatrului de Vară din Năvodari. Peste 100 de copii și adolescenți din țară dar și din străinătate iau cu asalt scena teatrului. Soliști, trupe de dans vor evolua în fața juriului format din Horia Moculescu, Viorela Filip, Bogdan Dragomir, Mihai Constantinescu ș.a. Sâmbătă seară, Laurențiu Duță va susține un recital în cadrul festivalului.

Constanţa: De mâine, Laurențiu Duță are teatru pe litoral

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite