Cătălin Botezatu a adus elfi pe scena de la Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultima seară a FashionTV Summer Festival, de la Mamaia, creatorul Cătălin Botezatu a prezentat două colecţii. Prima a fost dedicată lumii poveştilor, cu elfi şi zâne.

Designerul de modă face din fiecare prezentare un spectacol. De această dată a purtat publicul în lumea poveştilor cu elfi. Manechinele care au defilat în lenjerie intimă au avut aripioare, urechi de recuzită, iar muzica şi efectele au creat o lume magică. Piesele de lenjerie au fost realizate din materiale aurii şi argintii, iar zânele au impresionat prin machiaj şi coafurile înalte.

Click aici pentru galerie foto

image

Tot duminică, creatorul a prezentat o colecţie de rochii de seară şi lenjerie intimă, pentru care au defilat concurentele la FTV Black Sea Models Awards.

Cătălin Botezatu a mai prezentat în prima seară a festivalului alte două colecţii. Este vorba despre colecţia de pret-a-porter  „Toreros“,  cu pantaloni, cămăşi,  încălţăminte, sacouri, jachete, inspirate din costumele tradiţionale purtate de toreadori. Invitatul special pe podium a fost primarul Constanţei, Radu Mazăre. „Ne aflăm în ultimul an în care mai sunt permise coridele şi am ţinut să le aduc toreadorilor un omagiu“, a declarat designerul.

Tot în prima seară de festival, Cătălin Botezatu a prezentat colecţia de houte couture Mumm.

La ediţia de anul trecut a festivalului, Cătălin Botezatu a impresionat printr-o colecţie sport dedicată boxerilor români. Vedeta a fost Ionuţ Iftimoaie, care a purtat mănuşi de box pe care au fost aplicate 7.500 de cristale Swarovski. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite