Constanta: Casieriile Regiei de Apă şi Enel , închise de Rusalii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sistemul telecitire şi transmitere a indexului de contor va fi oprit timp de patru zile, iar facturile pot fi plătite la poştă, bănci sau în magazinele cu sigla Paypoint. Totodată, sistemul informatic pentru facturare de la societatea de electricitate urmează să fie îmbunătăţit

Toate casieriile Enel din întreg judeţul vor fi închise între 6 şi 9 iunie, urmând ca activitatea să fie reluată, miercuri, 10 iunie, după programul obişnuit. Purtătorul de cuvânt al societăţii, Johanna Scântee, informează că în aceeaşi perioadă nu va fi funcţional nici sistemul Telecitire, de transmitere telefonică a indexului contorului, iar consumatorii sunt invitaţi să utilizeze sistemul înainte sau după perioada efectuării lucrărilor. Enel Energie anunţă că se vor îmbunătăţi serviciile şi se va reduce timpul de aşteptare al consumatorilor la plata facturii de energie electrică.

Alte metode de plată


Clienţii pot utiliza modalităţile alternative de plată şi anume: prin numerar la oficiile poştale, magazinele şi supermarketurile care au afişată sigla PAYPOINT, pe baza facturii. Direct Debit pentru clienţii ING Bank, BCR, BRD, CitiBank, CEC Bank, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania sau Unicredit Ţiriac Bank.

Facturile mai pot fi plătite prin intermediul bancomatelor, pe internet sau ordin de plată. În perioada în care nu este prevăzut program cu publicul, nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică. Şi casieriile nu vor avea program de lucru duminică şi luni, iar abonaţii întârziaţi îşi pot achita facturile începând de pe 9 iunie, când se revine la programul normal, între orele 8.00 şi 18.30.

Dispeceratul şi echipele de intervenţie vor răspunde solicitărilor, iar apelurile vor fi preluate permanent prin dispeceratul 0241/66.44.44 sau 924.

 


 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite