Caravana de resurse umane se oprește în Constanța

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Organizatorii vor să extindă membrii
Organizatorii vor să extindă membrii

Asociaţia profesioniştilor în resurse umane din România lannseză programul „Caravana HR Club“. Prima oprire în drumul specialiștilor va fi la Constanța unde organizatorii vor să extindă membrii pe care îi au în companiile din țară.

În acest moment, înscriși în HR Club sunt 400 de membri și doar 6% sunt reprezentanți ai companiilor din țară.

Între orele 9.00 – 14.00, pe data de 26 octombrie la hotel malibu, Caravana HR va susține o conferință. Invitați de marcă sunt Horațiu Fufezan - Consultant senior, CDM Cluj Napoca; Sorin Chiriță – Coordonator, Polul Național de Creștere Constanța; Romulus Florin Minca – Director, AJOFM Constanța; Mihaela Mihai - Director Resurse Umane, Dacia Comercial; Oana Datki - Director General, Consulteam România - partener Mercer și Anca Podoleanu - Director Executiv, HR Club.

„Menirea HR Club este aceea de a susține consistent prin expertiza și resursele sale formarea unei comunități de resurse umane solide și închegate și de a îi asigura cadrul propice pentru dezvoltare. Prin acest proiect strategic dorim să ne apropiem mai mult de specialiștii în resurse umane din țară și să omogenizăm standardele la care se face managementul resurselor umane în România”, declară Csaba Gergely, Președintele HR Club.

Centrului de Dezvoltare Managerială (CDM) Cluj Napoca  a sprijinit prima ediție a Caravanei HR. „Ne bucurăm să putem sprjini acest proiect al HR Club și cred că este un moment oportun pentru această inițiativă. Funcțiunea de resurse umane își dovedește rolul în această perioadă mai mult decât oricând și este oportun ca practicienii din România să aibă o platformă comună pentru a își împărtăși experiențele și bunele practici ”, declară Florin Petean, Director Executiv  CDM Cluj-Napoca și membru în Board-ul HR Club.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite