Caravana X Factor caută vedete la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcul din faţa Teatrului Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski din Constanţa este neîncăpător pentru dobrogenii care au venit la X Factor. Sute de constănţeni au venit pentru a-şi face cunoscute aptitudinile vocale.

Constanţa este al doilea oraş unde au loc audiţiile pentru X Factor, show-ul al căror gazde sunt Dani Oţil şi Răzvan Simion.

Concurenţii au venit începând cu ora 8.30 în faţa Teatrului Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski din Constanţa. Ei au primit brăţări roşii pe care este inscripţionat numărul de intrare în concurs. Susţinătorii au primit brăţări galbene.

Cel mai mare premiu

Premiul pus la bătaie de 200.000 de euro este cel mai mare din istoria emisiunilor de divetisment din ţara noastră.

Iolanda Lăzăroiu (17 ani) este elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân din Constanţa. Ea a venit însoţită de părinţi. „Voi cânta «Make you feel my love» de la Adele, melodia mea preferată. Am emoţii, dar sper să reuşesc să fiu selectată pentru show-ul care începe în toamnă", a spus concurenta.




Concurentă la 80 de ani

image

La X Factor au venit concurenţi de toate vârstele. Maria Georgeta Radu crede că la 80 de ani are o voce mai bună decât alţi concurenţi. „Mă pasionează să cânt de când mă ştiu. Am fost actriţă de teatru de păpuşi şi-mi place arta şi muzica. Voi cânta muzică uşoară", a explicat concurenta.

Maria Georgeta Radu şi-a încercat norocul şi la emisiunea „Românii au talent", însă nu a fost selectată pentru show-ul televizat.

Răzvan şi Danii, alături concurenţii de la malul mării

În jurul orei 11 şi-au făcut apariţia şi gazdele show-ului - Răzvan Simion şi Dani Oţil. Cei doi prezentatori TV au fost întâmpinaţi cu aplauze şi urale de sutele de concurenţi şi susţinători veniţi din Tulcea, Medgidia, Năvodari, Galaţi, Brăila sau Mangalia.

Claudiu Mihai Băluţă (23 de ani) s-a trezit dis-de-dimineaţă, s-a urcat în maşină şi a făcut 200 de kilometri de la Galaţi la Constanţa pentru a-şi demonstra aptitudinile vocale. „Sunt aici de la ora 8.00, iar dacă va trebui să aştept până mâine, voi dormi în maşină. Voi cânta «Con te partiro» de Andrea Bocelli", a spus tânărul încrezător.

image

Două minute de glorie

„Neaţa, Constanţa! Văd feţe frumoase şi oameni foarte simpatici. Am auzit că aveţi voci grozave", a spus Dani Oţil imediat după ce a urcat pe scenă. Răzvan Simion a amintit doar câteva din vocile pe care Constanţa le-a dat de-a lungul timpului: Animal X, Inna, Andreea Bănică, 3 Sud Est.

„Constănţeni, vreau să-i daţi pe spate! Aveţi două minute de glorie, nu rataţi şansa asta! Premiul de 200.000 de euro este primul câştig al vostru. Unul dintre voi va avea în spate stilişti, producători, o casă de discuri şi va avea o carieră strălucită", a spus Răzvan publicului.

În spatele scenei s-a aflat şi regizorul Sergio Lazarov, fiul renumitului producător spaniol Valeriu Lazarov. Sergio a produs X Factor în Spania, iar acum, în România, se ocupă de partea de regie a show-ului.

Naomi vrea marele premiu

După ce prezentatorii au întreţinut atmosfera din faţa Teatrului Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski din Constanţa, concurenţii au intrat, în grupuri, la audiţii. Printre concurenţi se afla şi Naomi.

După ce a cucerit publicul pe scena festivalului de la Mamaia, Naomi s-a înscris pentru audiţiile X Factor de la Constanţa. „Voi cânta două piese, iar căţeluşul meu de companie, pe care-l port cu mine, sper să-mi ţină noroc", a spus ea.

Câteva minute mai târziu, supărată că trebuie să stea la rând pentru a intra la audiţii, Naomi a făcut scandal, a ţipat şi a motivat că ea este cunoscută şi că nu trebuie să stea la coadă atâta timp. Bodyguarzii au intervenit şi au potolit-o pe cântăreaţă.

Printre cei care au venit să vadă audiţiile de la Constanţa s-au aflat şi Cristina Bondoc din Tulcea şi Alina Dincă din București, componentele duo-ului care au ajuns până în finala show-ului „Românii au talent".




Maria Georgeta Radu

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite