UPDATE/ Caravana Minimax a ajuns la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caravana Minimax a ajuns astăzi pe litoral, mai precis la Poarta 1 a Portului Constanţa. Prichindeii care nu au ajuns încă la locul indicat o mai pot face până la ora 18.00.

Update ora 16.00

Sute de copiii au venit să vadă astăzi Caravana Minimax.

Micuţii au fost extrem de entuziasmaţi şi dornici să urce-n Autobuzul Magic, desprins din serialul de desene animate cu acelaşi nume de la Minimax, care a staţionat în port, în imediata vecinătate a Autorităţii Navale Române. „Cel mai mult mi-au plăcut mascotele şi Autobuzul Magic“, a declarat Florina Geodoiu (10 ani) din Hârşova.

Ailin Mustafa (4 ani) din Constanţa a venit cu părinţii ca să încerce Castelul săritor şi să dea ochii cu Pisicuţa şi Cuţulache, două personaje îndrăgite de copii.

Copiii au fost premiaţi

Cei mici au fost aşteptaţi la fiecare pas cu lucuri noi şi interesante, dar şi să participe la activităţile distractive organizate în zona de joacă special amenajată. Ei au fost chiar stimulaţi să participe la diferite jocuri. „Colectează cele patru ştampile şi vei fi premiat!“, îi încurajau organizatorii să participe la concursuri în urma cărora erau recompensaţi cu jucărele, cărţi, baloane sau reviste.

Caravana va fi prezentă mâine în portul turistic din Mangalia.

Copiii şi părinţii sunt aşteptaţi să descopere lucuri noi şi interesante, curiozităţi ale naturii, experimente şi jocuri din domenii numeroase precum ştiinţă, astronomie, biologie, cultură generală, mediu, dar şi să participe la activităţile distractive organizate în zona de joacă special amenajată.

Zeci de premii îi aşteaptă pe copii, constând în cărţi, enciclopedii, CD-uri,  jucării, iar marile premii - 3 excursii în Turcia pentru întreaga familie vor fi trase la sorţi chiar în ultima zi a Caravanei Minimax, mâine, în Portul Turistic Mangalia.

Îndrăgitele mascote vor ieşi din nou la joacă - Mini, Max, Cuţulache şi Pisicuţa, vor împărţi baloane şi vor face poze cu toţi copiii.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite