Caravana Adevărul a ajuns la Tulcea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sosiţi în număr mare, iubitorii de lectură s-au grăbit să achiziţioneze cărţile Colecţiei Adevărul pentru a-şi întregi biblioteca personală.

Prezentă în premieră pentru publicul tulcean, caravana a fost asaltată de iubitorii de lectură, dornici să-şi completeze colecţia  personală cu volumele Adevărul.

Succesul cărţilor şi DVD-urilor Adevărul a fost conturat şi la Tulcea, cititori de toate vârstele dorind să-şi întregească, cu volumele preferate, colecţiile . Biblioteca Adevărul oferă posibilitatea tulcenilor din tot judeţul să-şi completeze colecţiile Jules Verne, National Geographic, Marile Muzee ale Lumii, colecţia de DVD-uri Tom & Jerry şi Disney, respectiv colecţia de reviste Rahan.

„Mă bucur că în sfârşit au ajuns şi la noi. Băiatul meu, Vlad, colecţionează  încă de la început cărţile şi DVD-urile «Adevărul» şi este bucuros că poate acum să îşi completeze colecţia pentru că uneori nu a reuşit să le găsească, epuizându-se repede. Revistele Rahan şi volumele Jules Verne sunt preferatele lui”, a spus Ana Coleşnicu, 42 de ani, din Tulcea.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite