UPDATE / Cinci mașini implicate într-un accident în urma căruia a murit o persoană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia rutieră în zona dintre localitățile Valu lui Traian și Constanța este blocată de mai bine de o oră din cauza unui accident grav produs din cauza neatenţiei la volan.

Update 17.02 - La ora 11.48, pe DN3, Marinela Ivănescu (39 ani) aflată la volanul unui autoturism Matiz (CT 71 GYM) a vrut să facă stânga, peste linia  dublă continuă.

Alina Grigore (28 ani) a oprit în timp util maşina Mitsubishi Colt (CT 08 EHR) însă a fost depăşită brusc, pe partea stângă de Gheorghe Văcaru (53 ani) care conducea un automobil marca Logan (B 33 PPT). Acesta a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un autoturism, marca Honda Civic (B 84 LKN) care circula regulamentar.

Update 13.09 - Dispecerii Poliţiei Rutiere au anunțat că accidentul s-a soldat cu un decedat și cu trei răniți care se află în stare gravă. Persoana decedată se afla într-un autoturism marca Dacia Logan cu numărul de înmatriculare B 33 PPT. Autoturismul aparține firmei de pază Titanii Security.

Din primele informaţii, în accident au fost implicate cinci autoturisme. Drumul dintre localităţile Constanţa şi Valu lui Traian este blocat, iar poliţiştii de la rutieră încearcă să decongestioneze traficul în zonă.

Un echipaj specializat în descarcerare a ajuns la faţa locului, însă cei de la ISU Dobrogea spun că nu a mai fost necesară intervenţia echipelor speciale.

Vom reveni cu detalii!
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite