Constanţa: Carambol rutier provocat în urma unui scandal în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accident grav provocat în urma unui scandal izbucnit între doi şoferi aflaţi în trafic. Trei maşini au fost avariate, iar o persoană a ajuns la spital din cauza leziunilor suferite la nivelul capului.

Martorii spun că totul a pornit în urma unei şicanări în trafic. După un schimb de înjurături şi gesturi obscene, şoferii au plecat într-o cursă nebună. Întrecerea s-a sfârşit însă pe bulevardul 1 Mai, în apropierea Stadionului Portul. Şoferul Volkswagenului Polo, cu numărul de înmatriculare B 65 WGE, a intrat pe contrasens unde a acroşat un autoturism Opel, cu numărul CT 20 WLF, care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului violent, aceasta din urmă a fost prioectată într-o maşină parcată pe marginea drumului, cu numărul CT 06 MYR. La faţa locului au ajuns trei autospeciale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa. Din fericire doar o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Anchetă pentru identificarea şoferului

Oamenii legii încearcă acum să stabilească cine se afla la volanul autoturismului Volkswagen Polo în momentul producerii incidentului având în vedere că martorii care au asistat la accident spun că la sosirea poliţiştilor pasagerii din faţă au schimbat locurile. Toţi cei implicaţi în incident au fost duşi la Spitalul Clinic de Urgenţă Constanţa pentru recoltarea de probe biologice, iar apoi au fost transportaţi la sediul Poliţiei Rutiere pentru stabilirea şoferului vinovat.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite