Capacele de canalizare, furate şi vândute la fier vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă gaura pe care hoţii de fier vechi o fac în bugetul SC RAJA SA Constanţa, mai este şi pericolul pe care lipsa capacelor de canalizare îl reprezintă pentru maşini şi pietoni.

Reprezentanţii SC RAJA SA Constanţa spun că, în ultimele luni, se confruntă tot mai des cu numeroase cazuri de furturi de capace de pe căminele de apă şi canalizare şi grătare pluviale. În ultimele şase luni au fost sustrase aproape 1.000 de bucăţi de componente metalice (capace de cămine de apă, canalizare şi de vane carosabile sau necarosabile, ramele metalice aferente căminelor şi grătare pluviale). „Numai noaptea trecută, de pe raza municipiului Constanţa au fost sustrase 11 capace de pe căminele de alimentare cu apă sau canalizare. Cele mai multe componente, 6 bucăţi, au dispărut din zona Tomis III - Alfa Beta, celelalte patru fiind sustrase de pe Bulevardul Aurel Vlaicu şi Aleea Stadionului“, a declarat Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al SC RAJA SA Constanţa.

Pentru evitarea acestor situaţii, RAJA Constanţa lansează un apel către toţi cetăţenii, care rebuie să informeze imediat societatea în cazul dispariţiei oricărui capac de pe căminele de apă şi canalizare, pentru ca acestea să fie înlocuite în timpul cel mai scurt. Cei care observă lipsa capacelor sau acţiunile de furt pot sesiza dispeceratul RAJA Constanţa la numărul de telefon 0241/66.44.44 sau Poliţia la numărul de telefon 112. 

RAJA Constanţa face apel şi către agenţii economici autorizaţi în valorificarea deşeurilor de fier vechi să anunţe dispeceratul regiei în cazul în care le sunt aduse capace de canalizare de către diverse persoane.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite