Când va fi reluată circulaţia pe Autostrada Soarelui UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de maşini sunt în continuare blocate pe Autostrada Soarelui, între Bucureşti şi Feteşti. Ministrul Transporturilor Anca Boagiu a fost astăzi să inspecteze cum se desfăşoară lucrările de deszăpezire.  

UPDATE. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anunţat că la ora 21:30 a fost deschis traficul pe autostrada A2 sectorul Bucureşti - Drajna pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Ministrul a declarat că pe calea din Constanta spre Bucureşti este posibil ca până la mizeul nopţii să se poate circula pe o bandă, urmând ca traficul să fie reluat mâine şi pe celălalt sens de mers.

Reamintim că circulaţia este închisă pe tronsoanele Bucureşti – Feteşti şi Murfatlar – Lazu. 

Astăzi au fost deschise circulaţiei DN 3 Ostrov - Constanţa, DN 38 Agigea - Negru Vodă, DN 39 Constanţa Vama -Veche, DN 39B – staţiunea Olimp, DN 39C – staţiunea Neptun, DN 39D – staţiunea Cap Aurora, DN39E - Cumpăna, DN 22 Constanţa - Tulcea, DN 22C Cernavodă – Murfatlar, A4 – centura Constanţa. 

La ora 21.00 se circula în condiţii de iarnă pe toate drumurile judeţene, cu excepţia intersecţiei DJ 393 cu DJ 391 Arsa, Albeşti, Coroana – DJ 381 Potârnichea – Bărăganu şi DJ 391A Tufani – Şipote.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite