Constanţa: Răpus de datorii, s-a aruncat în Canalul Dunăre - Marea Neagră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Răpus de datorii, s-a aruncat în Canalul Dunăre - Marea Neagră
Constanţa: Răpus de datorii, s-a aruncat în Canalul Dunăre - Marea Neagră

Un bărbat de 57 de ani s-a aruncat astăzi de pe podul din Medgidia pentru că nu mai putea să-şi plătească datoriile. Eforturile pompierilor şi ale medicilor de a-l salva s-au dovedit a fi zadarnice.

Martorii povestesc că Gheorghe Raihert din Satu Nou, comuna Mircea Vodă, s-a plimbat abătut pe marginea Canalului Dunărea Marea Neagră toată dimineaţă. Căuta soluţii pentru a-şi plăti ratele restante la bancă şi datoriile adunate. Ştia că acasă îl aşteaptă soţia şi un fiu de 25 de ani, care nu avea niciun venit.

La un moment dat el a primit un mesaj pe telefonul mobil. Martorii spun că era o înştiinţare de la bancă prin care era atenţionat asupra neplăţii datoriilor. Aşa că nu a mai stat pe gânduri: s-a urcat pe marginea podului şi s-a aruncat în gol de la peste 50 de metri înălţime. „S-a aruncat imediat după ce a închis telefonul. Am strigat la el, dar nu am putut face nimic“, povesteşte Constantin Boicu, un martor ocular.

Impactul cu apa s-a dovedit a fi fatal pentru bărbatul de 57 de ani. Pompierii Secţiei Medgidia au ajuns imediat la faţa locului, însă nu au mai putut face nimic. Trupul neînsufleţit a ajuns la Morga Spitalului Medgidia pentru efectuarea necropsiei. Singura necunoscută pentru anchetatori este dacă el a murit înecat sau din cauza şocului provocat de căderea de la înălţime.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite