Campionii crimei: Boxerul Ionuţ Gheorghe a primit trei ani cu suspendare după un accident mortal FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu cinci ani, mai precis la 15 octombrie 2006, Ionuţ Gheorghe îşi conducea BMW-ul cu viteză excesivă la intrare în oraşul Ovidiu. Într-o depăşire riscantă, bolidul CT 84 BOX a zburat în parapetul de pe contrasens, răsturnându-se de câteva ori, apoi s-a izbit lateral de o Dacie papuc.

În turismul carosat CT 05 JIC se afla o familie din Mihail Kogălniceanu ce mergea la cumpărături în Constanţa. Capul familiei, Nicolae Gheorghe (44 ani), a scăpat teafăr, dar soţia sa, Daniela Elena (36 ani) şi fetiţa lor, Oana Cătălina (13 ani) au murit la spital.



Nicolae Gheorghe s-a constituit parte civilă în proces şi a cerut peste 100.000 de euro daune materiale. Cât s-a judecat procesul, Ionuţ Gheorghe a solicitat restituirea dosarului la procurori pe motiv că i s-a încălcat dreptul la apărare, dar cererea a fost respinsă.

Campionii crimei: Sportivi după gratii după ce au făcut abuz de forţă

Adus la proces cu mandat

image

Ionuţ Gheorghe a fost adus la proces cu mandat, întrucât sportivul nu se prezentase la niciun termen anterior. Nici aşa nu a fost de găsit.

Constanţa: Ionuţ Gheorghe, campion naţional la box!

Abia în luna decembrie 2008, Ionuţ Gheorghe a fost audiat de magistraţi. El a declarat că nu se consideră vinovat de nenorocirea produsă. Pugilistul a formulat şi o cerere de strămutare a dosarului, însă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins cererea, astfel că judecata s-a desfăşurat la Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite