Campionatul european de volei pe plajă continuă la Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
volei pe plajă/foto Mihai Ciobanu
volei pe plajă/foto Mihai Ciobanu

Competiția CEV Satellite, organizată de Confederația Europeană de Volei pe plaja Cazino din Mamaia, a ajuns în cea de-a patra zi.

Pentru sportivii și sportivele participante la competiție, dar și pentru spectatori, ieri fost o zi plină, cu 42 de meciuri, care au durat 10 ore.
Așa cum era de așteptat, meciurile în care au evoluat echipele românești au fost cele mai urmărite. Favoritele turneului, Irina Alexandru și Suzana Manole, sunt sigurele reprezentante ale României rămase în competiție. Azi, ele întâlnesc echipa Vurlova-Sulcova, din Cehia.
Oprișan și Cojocaru, cele mai tinere sportive participante la acest turneu, au jucat doar două meciuri, dar nu au reușit să câștige niciun set. Înaintea celei de-a doua partide cu surorile Fabjan din Slovenia, fetele au declarat: „Trebuie să jucăm cât mai mult în cât mai multe competiții cu sportivi valoroși, ca surorile Fabjan.  Doar așa putem să ne dezvoltăm cu adevărat ca sportive. Avem doar 19 ani, avem timp să câștigăm această competiție, în câteva sezoane!“
Echipele masculine românești nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor publicului prezent pe plaja din Mamaia și au pierdut toate meciurile.

Mâine vor avea loc semifinalele și finalele competiției. Vom reveni cu amănunte.   

Regulamentul competițiilor de volei de plajă și scorurile CEV Constanta 2011 sunt disponibile pe www.cev.lu.
Turneul de la Mamaia este unul dintre cele opt concursuri challenger şi satelit organizate în acest sezon de confederaţia europeană. La acestea se mai adaugă două turnee Masters (în Serbia şi Polonia, cu premii de 50.000 euro, respectiv de 100.000 de euro). Premiile acestui campionat sunt în valoare totală de 15.000 de euro, iar punctele obţinute contează în clasamentele internaţionale. Echipele cele mai bine punctate vor participa, în perioada 9-14 august, la marea finală a sezonului, din Kristiansand (Norvegia), unde premiile totale ajung la 200.000 de euro.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite