Constanta: Campania Adevărul de Seară „Să scoatem maşinile şmecherilor de pe plajă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Problema autoturismelor parcate pe nisip nu a fost încă rezolvată la Eforie Sud, unde se lasă maşina lângă cearşafuri. Ca să pătrunzi cu maşina cât mai aproape de mare şi chiar să parchezi pe nisip trebuie doar să plăteşti taxa de parcare.

Bariera din sudul staţiunii, în zona vilei Cristina, se ridică pentru cei care plătesc 10 lei, atât cât este taxa de parcare în staţiune.

„Dacă plătiţi taxa de parcare, aveţi acces şi în zona plajei“, explica ieri după-amiază băiatul care împărţea tichete la barieră.
Aşa se face că mulţi dintre cei care au accesul liber în zona plajei parchează pe unde apucă - pe plajă, pe spaţiul verde sau pe drumul betonat. Duminică după-amiază, zeci de maşini erau parcate în acea zonă, unele dintre ele la câţiva paşi de cearşafurile turiştilor.

„Maşinile de pe aici ar trebui să dispară. Circulă printre oameni, printre copii. Dar dacă nimeni nu-i amendează, normal că se duc şi îşi aşează maşina pe nisip. Nu ştiu dacă vom învăţa vreodată să fim civilizaţi“, spune Alexandra Popa, o turistă din Sibiu care îşi petrece concediul în staţiune.

Să fie amendaţi!

Campania Adevarul de Seară continuă. Atât cititorii noştri, cât şi turiştii şi hotelierii de pe litoral propun ca autorităţile să treacă la amendarea tuturor celor care parchează pe nisip.  Trimiteţi-ne fotografii, filmuleţe sau sesizări pe adresa constanta@adevarul.ro sau pe adevarulconstanta@yahoo.com. De asemenea, aşteptăm comentarii despre năravurile şmecherilor care parchează direct pe nisip pe site-ul constanta.adevărul.ro.

Citeşte şi:
Constanta: CAMPANIE Să scoatem maşinile şmecherilor de pe plajele turistice!
Constanta: Turiştii şi constănţenii nu ştiu că este interzis accesul maşinilor pe plaje (FOTOGALERIE)
Constanta: Cititorii noştri au soluţii pentru scoaterea maşinilor de pe plajă VIDEO + GALERIE FOTO
Constanta: VIDEO Surprins cu ATV-ul pe plaja din Mamaia
Constanta: Ministerul Turismului sprijină campania „Să scoatem mașinile șmecherilor de pe plajă“
Constanta: Panouri pentru informarea şoferilor care vor să intre cu maşina pe plajă
Constanta: În sudul litoralului, șmecherii încă mai bătătoresc nisipul cu roțile mașinilor
Constanţa: Hotelierii de pe litoral propun ca şoferii indisciplinaţi care parchează pe nisip să fie amendaţi de autorităţi
Constanţa: Plaja Modern nu mai are mașini, însă digul s-a transformat în parcare

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite