Călugăr constănţean implicat în accident rutier. Patru oameni au murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călugărul este cercetat pentru ucidere din culpă
Călugărul este cercetat pentru ucidere din culpă

Un călugăr din Techirghiol a fost implicat într-un tragic accident de circulaţie. Patru oameni au murit în tragedia petrecută azi dimineaţă, pe o şosea din Buzău.

Accidentul s-a produs în localitatea buzoiană Oreavu. Călugărul, Dănuţ  Rîmbeţ (36 de ani) conducea un Volkswagen (CT 09 MBX)  şi le-a spus poliţiştilor că nu a mai putut evita impactul cu o căruţă, care i-a ieşit drept în faţă.
În atelajul hipo se aflau doi soţi şi alte două rude ale lor. Toţi mergeau la tăiat coceni. Erau dintr-o comună învecinată şi ca să scurteze drumul au venit direct peste câmp. Lotul lor se afla chiar lângă drumul european, dar ca să ajungă la teren trebuiau să traverseze şoseaua. După ce o săptămână la rând au făcut acelaşi lucru, astăzi dimineaţă în zori nu s-au mai asigurat şi au ieşit cu căruţa direct în faţa maşinii.
În urma impactului toţi cei patru pasageri din căruţă au fost aruncaţi din căruţă şi au murit pe loc.
Anchetatorii au spus că de vină a fost căruţaşul. Călugărul, Dănuţ Râmbeţ, din Techirghiol, Constanţa, a fost testat alcoolscopic şi nu consumase alcool în momentul producerii accidentului. Circula însă cu viteză. „După urmele de frânare, şoferul se pare că circula cu viteză destul de mare iar la cercetările ulterioare vom lămuri şi acest aspect“, a spus şeful Poliţiei Rutiere Buzău, comisarul Vasile Nicolae.

Traficul a fost restricţionat aproape două ore , timp în care maşinile au fost deviate pe un drum lateral, pe câmp.
Călugărul este cercetat acum pentru ucidere din culpă.


Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite