Calitatea apei de îmbăiere pe litoral, afişată pe panouri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rezultatele analizelor apei de îmbăiere vor fi afişate pe panouri pe plajă
Rezultatele analizelor apei de îmbăiere vor fi afişate pe panouri pe plajă

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (ABADL) a amplasat 33 de  panouri de informare pe plajele turistice de pe litoral, pe care sunt trecute date privind calitatea apei de îmbăiere.

„Panourile sunt menite să îi informeze pe turişti cu datele primite de la Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică privind apa de îmbăiere. Panourile sunt distribuite: 10 pentru zona Constanţa - Mamaia - Năvodari, 7 pentru zona Eforie Nord - Eforie Sud - Costineşti şi 16 pentru zona Olimp - Vama Veche“, a declarat Cătălin Anton, reprezentantul ABADL.

Autorităţile spun că vor informa turiştii şi prin intermediul mass-media despre calitatea apelor de îmbăiere de pe litoralul românesc al Mării Negre în baza buletinelor de analiză ce vor fi emise de către Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Constanţa odată la două săptămâni.

Pentru sesizări şi reclamaţii în ceea ce priveşte aspectul plajelor, ABADL pune la dispoziţia turiştilor şi constănţeanilor două numere de telefon privind sesizări şi reclamaţii în ceea ce priveşte aspectul plajelor litorale. Acestea sunt 0241.486105 şi 0745.349.209, precum şi adresa de e-mail dispecer@dadl.rowater.ro.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite