UPDATE Week-end-ul înecaţilor: trei turişti au murit pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri şi-au găsit sfârşitul pe litoralul românesc. Trupul unuia dintre turiştii care au pierit în mare a fost adus la mal în dreptul unei terase din Vama Veche.

UPDATE Andrei Ionescu (21 de ani) din Ploieşti venise la mare în urmă cu câteva zile. Ameţit bine de aburii alcoolului, turistul a intrat în mare în speranţa că se va răcori. Scăldatul din noaptea de sâmbătă spre duminică i-a fost fatal tânărului.
Trupul său a fost adus la mal duminică, în dreptul barului „La Stuf“ din Vama Veche. Câţiva petrecăreţi au zărit cadavrul tânărului şi au sunat imediat la 112.

A pierit în mare

Un alt turist şi-a găsit sfârşitul în valuri, în staţiunea Eforie. Tânărul Cristian Ababei (32 de ani) a intrat în mare alături de doi prieteni, însă băuturile alcoolice consumate înainte de scăldat i-au fost fatale turistului. Doi prieteni au reuşit să-l scoată pe tânăr din valuri, însă bărbatul era deja mort. 

S-a înecat în piscină

Tot în staţiunea Eforie şi-a găsit sfârşitul şi bucureşteanul Cătălin Laurenţiu Ciurez, care a murit înecat în piscina hotelului „Dunărea“. Bărbatul de 44 de ani nu a mai putut fi salvat, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate după ce a a fost scos din piscină.

UPDATE Constanţa: Cadavru recuperat dintr-o fântână

Poliţiştii spun că bărbatul găsit pe plaja din Vama Veche avea vârsta cuprinsă între 20 şi 25 de ani şi cântărea aproximativ 80 de kilograme. Tânărul era îmbărcat doar cu un pantalon scurt de culoare închisă.
Trupul tânărului rămas încă neidentificat a fost adus ieri la mal, în dreptul terasei „La stuf“ de pe plaja din Vama Veche. Poliţiştii spun că tânărul era îmbrăcat doar cu un şort de culoare închisă, iar asupra sa nu au fost găsite acte de identitate.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului din Mangalia, unde necropsia va stabili cu exactitate cauzele care au dus la decesul bărbatului.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite