Constanţa: Cadavrul unei septuagenare, pescuit din Canalul Dunăre - Marea Neagră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Cadavrul unei septuagenare, pescuit din Canalul Dunăre - Marea Neagră
Constanţa: Cadavrul unei septuagenare, pescuit din Canalul Dunăre - Marea Neagră

Aseară, poliţiştii de la Poliţia Transporturi Medgidia au fost sesizaţi despre faptul că pe malul drept al Canalului Dunăre - Marea Neagră, lângă o bază de agrement, pluteşte cadavrul unei persoane de sex femeiesc.

Poliţiştii au găsit la kilometrul 39, pe malul drept al canalului, cadavrul unei persoane. După ce l-au scos din apă, au constatat că este vorba despre o femeie de 65 - 70 de ani, înălţimea de 1.60 metri, corpolenţă astenică, păr culoare albă, lungime medie, dantura lipsă.

„Femeia era îmbrăcată în dresuri de culoare maro deschis, legate la genunchi cu şireturi, pantaloni din piele de culoare albă cu imprimeuri florale, pantaloni din material sintetic de culoare verde, bluză neagră cu picăţele albe, cercei de culoare albă, batic negru şi desculţă“, a declarat Cerasela Miron, ofiţeul de presă al Poliţiei Transporturi Constanţa.

Asupra cadavrului nu au fost găsite bunuri, înscrisuri sau alte acte din care să rezulte identitatea. În urma cercetărilor efectuate nu s-au observat urme de violenţă pe corp. Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Municipal Medgidia pentru efectuarea necropsiei.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii de la Transporturi pentru stabilirea identităţii cadavrului, dar şi a împrejurărilor şi cauzelor producerii evenimentului.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite