Constanţa: Se deschide centrul distracţiei de la mare GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tribute, centrul distracţiei la mare
Tribute, centrul distracţiei la mare

Tribute Summer Residence se va deschide în nordul staţiunii Mamaia, va găzdui în această vară 50 de concerte. În Bucureşti clubul este locul preferat de distracţie al vedetelor printre clienţii fideli numărându-se Andreea Marin şi Ştefan Bănică.

În nordul staţiunii Mamaia, în zona campingului, se fac ultimele pregătiri pentru deschiderea noului club high class din staţiune. Se preconizează că exclusivistul loc de distracţie va deveni barometrul vieţii de noapte din cea mai aglomerată staţiune de pe litoral. Deschiderea oficială, ce va reuni VIP-uri unul şi unul, va avea loc vineri seara.

Un club, un stil
Clubul, cu o capacitate de 1.500 de locuri, are o scenă imensă, cu sonorizare specială pentru concerte live, dar şi loji ce înconjoară ringul de dans.
Clubul are ieşire direct pe plajă, aşa că poţi renunţa oricând la distracţia din interior pentru câteva clipe de linişte, pe nisipul scăldat de valuri. Acolo a fost amenajat şi un bar cu piscină, deschis toată ziua, locul ideal pentru frumoasele care vor să-şi etaleze bronzul de Mamaia.

Distracţia nu înseamnă doar mixajele celor patru DJ care întreţin atmosfera în club, ci mai ales muzică live, ce-l diferenţiază de celelalte locuri de distracţie de pe litoral. La microfon vor fi cele mai bune voci din România, iar clubul va păstra acelaşi stil cu care şi-a obişnuit clienţii în Capitală.  Profilul lor – oameni peste 30 de ani, intelectuali rafinaţi, cu venituri peste medie.

„Vom avea muzică din toate genurile şi din toate vremurile. În fiecare seară va fi un alt concert cu muzică live“, spune Dan Cociş, managerul Tribute Summer



Tribute, centrul distracţiei la mare

CLICK pe poze pentru a vedea cum arată locul distracţiilor elitiste !

Citiţi în  de astăzi cine va concerta la inaugurare, ce petreceri se pregătesc şi cum arată clubul high-class din staţiunea Mamaia !

Ştampilă Constanţa
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite