Constanţa: S-a electrocutat în timp ce fura cabluri CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: S-a electrocutat în timp ce fura cabluri CFR
Constanţa: S-a electrocutat în timp ce fura cabluri CFR

Robert Cornel Cristescu, un tânăr de 17 de ani din Medgidia, a văzut moartea cu ochii după ce i-au trecut prin corp aproape 27 de mii de volţi. El a fost electrocutat în timp ce se afla la furat în Triajul Gării Medgidia.

Anchetatorii spun că tânărul a vrut să-şi sporească veniturile şi a încercat să  fure cablurile de cupru de la reţeaua de contact.

Prudent, el a aruncat înainte cu o sârmă pe cablul de înaltă tensiune, moment în care s-a produs un arc electric, iar miile de volţi l-au izbit de pămînt. A fost observat de un trecător care a sunat de urgenţă la Ambulanţă.

„Am fost solicitaţi pentru un accident, victima unui arc electric care prezintă arsuri pe 70% din suprafaţa corporală, de gradul doi şi trei. Este stabil hemodinamic şi respirator şi a fost transportat la spital pentru investigaţii”, a explicat medicul Denis Curtseit, din cadrul Serviciului Judeţean de mbulanţă Constanţa.

Victima a rămas internată la Secţia de Terapie Intensivă, iar medicii spun că starea sa este stabilă.

În cazul în care va supravieţui, tânărul se va alege şi cu dosar penal pentru tentativă de furt şi punerea în pericol a siguranţei circulaţiei feroviare, caz în care ar putea sta 15 ani în spatele gratiilor.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite