Constanţa: Bunuri în valoare de 251.000 de lei au fost confiscate de vameşii constănţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vameşii constănţeni au descoperit şi reţinut articole nedeclarate, precum şi articole susceptibile de a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 58.000 de euro.

Lucrătorii vamali de la biroul vamal Constanţa Sud au efectuat un control amănunţit asupra unor containere sosite din China pentru două firme din România. Containerele avea trecute pe documentele însoţitoare colete jucării din plastic şi 585 colete de mobilă, plăci ceramică şi articole vopsit. Controlul vamal a scos la iveală cu totul altceva: 1.800 de maşinuţe de curse cu mecanism din plastic inscripţionate F1, marfă susceptibilă a aduce atingere asupra dreptului de proprietate intelectuală a mărcii respective precum şi 48 bucăţi oglinzi înrămate, 20,3 metri pătraţi de plintă şi brâuri compozite, 21 de metri pătraţi de mozaic din sticlă şi alte mărfuri nedeclarate, care au fost reţinute în vederea confiscării.

Dacă ar fi fost comercializate pe piaţă, la preţul produselor originale, valoarea totală a mărfurilor s-ar fi ridicat la aproximativ 251.660 lei (58.662 euro).

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite